Wij zijn specialisten in het uitvoeren van snoeiwerk, niet alleen bomen maar ook hagen, vormen, heesters, coniferen, vaste planten etc.

Voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden hebben wij de kennis, ervaring en de machines. Zowel als voor het scheren en knippen diverse snoei- en heggenscharen als diverse ladders en trappen voor het werken op hoogte. Daar waar mogelijk kunnen wij werken met onze rups spinhoogwerker, met een breedte van 1 meter en een laag eigen gewicht een fantastische machine. De rups spinhoogwerker kunnen wij ook zonder schade of verdichting van de ondergrond over uw gazon verrijden in combinatie met kleine rijplaatjes, standaard bij de hoogwerker.

Wilt u de haag superstrak of op verschillende plekken de haag op dezelfde hoogte, geen probleem. Bij het snoeien kunnen wij ook onze laserwaterpas inzetten waardoor alles super mooi recht, op een hoogte gesnoeid kan worden.

Mooie haag vormende heesters zijn o.a.:

  • Taxus baccata, Thuja, Cupressocyparis;
  • Prunus in diverse cultivars waaronder ook de Portugese Laurieren
  • Elaeagnus, de olijfwilg in vrije of een strakkere leivorm;
  • Bloeiende heesters zoals Spiraea, Forsythia, Lavendula, Weigelia, diverse soorten Cotoneasters;
  • Beuken, haagbeuken, Liguster voor een half- bladverliezende vorm.
De olijfwilg in leivorm geplant

Hagen kunt u natuurlijk ook prachtig combineren met b.v. leibomen en diverse bloeiende bomen. Hierdoor creƫert men een hogere schermwerking en een mooie bloemenzee indien gewenst.

Fruitbomen kunnen ook gebruikt worden als haar of als solitaire vormbomen. Ook voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden aan fruitbomen en leifruit hebben wij alle kennis in huis. 

Wij werken adviserend door heel Nederland, maar uitvoerend voornamelijk in Noord-Holland:  Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Bennebroek, Lisse, Hillegom, Bentveld, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Zandvoort, Velsen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg-Zwanenburg, Hoofddorp, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Heiloo en Bergen