Wij maken ons sterk voor het aanleggen van groene tuinen waarin beplanting de boventoon voert. Dit is ook een maatschappelijke noodzaak  om de omgeving om ons heen. Voor het instant houden van biodiversiteit, een beter klimaat, verkoeling, afvangen van regenwater tot een betere gezondere leefomgeving!

Beplanting

Dit is te bereiken door het opnemen van veel groen in uw tuin als in gazons, bodembedekkers, bloeiende borders, heesters, groene hagen, lei- en vormbomen, living walls en vrij uitgroeiende bomen. Heeft u heel veel geluk en ruimte, misschien wel een bos.

Met beplanting kunt u sfeer creƫren, privacy, tuinkamers, schaduwwerking of een speelplek voor uw kinderen. De mogelijkheden, vormen, geuren en kleuren zijn eindeloos. Met beplanting kunt u verkoelen, zich beter voelen, wateropvang regelen en zorg dragen voor biodiversiteit. Een betere plek voor natuur, dieren en insecten.

Leveranciers en XXL beplanting

Wij werken met contractleveranciers die van planten weten, waar te zoeken en altijd oog voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zij weten te vinden wat u of wij zoeken mochten zij het echt niet kunnen vinden dan pas kijken we in overleg naar alternatieven.

Als hoveniers boomverzorgers hebben wij veel ervaring met het inrichten van plantplekken. Zorg begint met een goede bodem en omstandigheden, een goed geselecteerd sortiment voor uw locatie. Door de ervaringen met het verplanten van grote bomen en heesters  zijn wij de specialist voor het planten van XXL bomen en heesters. Geen jaren wachten maar direct vol resultaat.

Living Walls

Nieuw in onze activiteiten wordt het vergroenen van muren en wanden door een uniek concept en systeem.

De Living Walls, hiermee kunt u uw muren zowel binnenhuis als buiten een prachtige uitstraling geven. Buiten zou u hiermee tegen een schuur b.v. een kruidenwand kunnen maken, mooi voor het zicht lekker in de keuken.

Binnenkort volgt meer informatie over dit nieuwe product!  

Wij werken adviserend door heel Nederland, maar uitvoerend voornamelijk in Noord-Holland:  Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Bennebroek, Lisse, Hillegom, Bentveld, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Zandvoort, Velsen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg-Zwanenburg, Hoofddorp, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Heiloo en Bergen