Een kleine aanpassing of een geheel nieuwe tuin? Hieronder staat beschrijven hoe wij werken: van advies en offerte tot uitvoering en oplevering.

Een nieuw product is de, prachtig decoratieve en veelzijdig toepasbare, Next Generation Living Walls.

Vrijblijvende kennismaking

Na het eerste contact, telefonisch of per email, komen we altijd graag even kijken naar de situatie. We bespreken dan globaal uw wensen (gebruik, stijl, sfeer) en mogelijkheden, materialen, planning en het budget.

Eenvoudige offerte (kosteloos)

Mensen met makkelijke wensen, die weten wat ze willen, hebben vaak genoeg aan een simpele schets en een prijsindicatie. Het gaat hier om een eenvoudige offerte, waarbij materialen en manuren worden uitgesplitst. Deze offerte maken wij kostenloos en is vrijblijvend.

Uitgebreide offerte

Mensen met omvangrijke wensen of die de mogelijkheden willen verkennen, willen vaak een uitgebreide offerte. Dit doen wij in de vorm van een uitplan, waarin de mogelijkheden en materialen zijn uitgewerkt. Hier gaan vaak twee of drie bezoeken aan vooraf, onder andere voor het inmeten. Aan deze uitgebreide offerte en ontwerp zijn kosten verbonden! hierover kunnen wij u meer vertellen na een telefonische intake.

Een tuinplan kan bestaan uit:  

  • Ontwerp van de totaalinrichting van de buitenruimte (plattegrond, schets en/of 3D); 
  • voorstellen voor materialen, van hout en bestrating tot schuur, opslag of buitenkeuken;
  • beregeningsplan;
  • verlichtingsplan;
  • kostenoverzicht.

Uitvoering

Wij werken meestal op uurbasis: een vooraf afgesproken uurtarief en een realistische inschatting van de uren. Werken op basis van een vaste prijs kan natuurlijk ook. Wij beschikken over een uitgebreid machineparkt. Dit maakt dat we snel en efficient kunnen werken.

Meerwerk door onvoorziene omstandigheden of aanvullende wensen, wordt altijd eerst afgestemd voordat we over gaan tot uitvoering. Indien gewenst maken wij een aanvullende offerte.

Wanneer de tuin klaar is, lopen we samen met u de tuin door voor een oplevering naar tevredenheid.

Voor onze offertes gelden de algemene voorwaarden volgens de VHG.

Wij werken adviserend door heel Nederland, maar uitvoerend voornamelijk in Noord-Holland:  Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede, Bennebroek, Lisse, Hillegom, Bentveld, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Zandvoort, Velsen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg-Zwanenburg, Hoofddorp, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Heiloo en Bergen